In veel gebouwen wordt nog energie verspild en laat het binnenklimaat te wensen over. Ook is er nog veel werk aan de winkel om duurzaamheids- en klimaatambities tegen 2030 te realiseren.

Tal van bedrijven, zorginstellingen, lokale overheden en scholen zijn reeds aan de slag gegaan met het in kaart brengen van haalbare energiebesparingsmaatregelen in gebouwen en met het opmaken en uitvoeren van een energieactieplan. Toch worden gebouweigenaars vaak geconfronteerd met belemmeringen waaronder de financiering van investeringen in energiebesparingen.

Tijdens dit seminarie leert u meer over hoe u optimaal gebruik kunt maken van energieprestatiecontracten, ESCO’s en derde partijfinanciering voor investeringen in energie-efficiëntie, hoe u de transitie naar een circulaire economie kunt versnellen in renovaties en hoe u kunt participeren in lerende netwerken die u zullen helpen bij het energiezuiniger, comfortabel en toekomstbestendig maken van uw gebouw(en).

Adres
Vlaamse gemeenschap, Ellips gebouw, Koning Albert II-laan 35, 1030 Brussel
Voor routebeschrijving zie www.vlaanderen.be/nl/ellipsgebouw

Wanneer
Dinsdag 27 februari 2018 van 9.00 tot 12.30 uur met daarna broodjeslunch en gelegenheid tot netwerken.

Prijs
De deelname aan dit seminarie is gratis maar inschrijven is wel nodig.
U kunt zich inschrijven op www.factor4.eu/nl/seminarie-27-februari-2018

U vindt de volledige uitnodiging inclusief agenda via deze link.

logo_VEB.jpg